Team

Jellie van der Meer

In 1989 ben ik gestart met de kappersopleiding. Al heel jong wist ik wat ik wilde worden...... Kapster. Niet zo gek natuurlijk als het kappersvak al drie generaties in de famillie is. Bovendien woonde ons gezin boven de zaak en zo heb ik heel wat tijd bij ‘’heit beneden’’ doorgebracht.

Vanaf 1999 ben ik samen met Sandra (de Jong Stienstra) een eigen kapsalon begonnen en in 2011 zijn we verhuisd naar het huidige pand. Het deed me veel plezier om het kappersvak in dit pand in ere te kunnen herstellen.

Helaas moest Sandra in 2013 door ziekte afhaken en heb ik de salon alleen voortgezet. Samen met Aafke, Anita en Elaine vorm ik een hecht werkend team, waarbij kwaliteit voorop staat.

Het geeft me altijd weer een goed gevoel als een klant blij en met een mooie coupe of kleur de deur uit gaat want,

"The only way to do great work, is to love what you do"

Anita Ten Hoeve

Ik ben in 1998 afgestudeerd als Hairstylist ,daarna heb ik in 2 salons stagegelopen en in 2 salons gewerkt. Sinds oktober 2013 werk ik bij kapsalon Hair4You. Een trendy kapsalon waar  we  veel cursussen volgen om zo op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken etc.

Als kapster ben ik creatief bezig en vind ik het mooi om een persoon van buiten te laten stralen .Naast het kappersvak ben ik massage therapeut bij deze combinatie laat ik een persoon van binnen en van  buiten weer stralen.

"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd"

Elaine Dijkstra

In juni 2014 ben ik als stagiaire begonnen bij kapsalon Hair4You. Inmiddels ben ik afgestudeerd als hairstylist.

Een hardwerkend beroep waar je trots op kan zijn met wat je ermee bereikt: Een klant tevreden de salon te laten verlaten; op hun gemak stellen tijdens de afspraak; advies geven wat het beste bij hun past.

Ik wordt enthousiast van mijn collega’s. Elkaars haar doen; samen naar trainingen. Een team om trots op te zijn, die mij de kneepjes van het vak leren.

"Werk hard & wees trots op wat je bereikt"

 

 

 • "Ik krijg altijd zoveel complimenten van mensen om me heen dat ze mijn haar zo mooi gekleurd vinden!"

  Sacha Dijkstra
 • "Bij Hair 4 You wordt de tijd voor je genomen, naar je geluisterd, goed naar je gekeken en advies gegeven."

  Froukje Kooistra
 • NIEUW!

  NIEUW!

  Nu ook verkrijgbaar: Olaplex nr 4 en 5 shampoo en conditioner!!

  Lees meer
 • Wella, Bronde luxe colour

  Wella, Bronde luxe colour

  Een kleurservice die glamour toevoegt aan natuurlijk, diepte geeft aan blond en iedere kleur oplicht - waardoor Bronde een mooi gecre&eum...

  Lees meer
Meer nieuws