System professional

Liquid hair Specialized treatment

Voel het diep verzorgende effect van essentiele aminozuren. Bescherm en versterk kwetsbaar of gevoelig haar van binnenuit met onze intensieve haarvezelvuller. Deze bevat een geavanceerde reconstruerende formule, met gehydroliseerde keratine en essentiele aminozuren, die zorgt voor een langdurig, diep verzorgend effect. Het  zorgt ervoor dart je haar betert aanvoelt en meer weerstand heeft zonder dat het overladen wordt.

Masker/Infusion luxury treatment

Verwen jezelf met een intensieve transformatie van de kwaliteit van je haar. Ervaar onze unieke 3 stappen plan die twee productvoordelen combineert in een gepersonaliseerde verzorgende behandel ervaring. De synergie van infusion en masker dringt diep in het haar en hoofdhuid voor de aanpak van meerdere verzorgingsbehoeften. De werking van de luxe ingredienten wordt versterkt door de System professionel massage voor sublieme resultaten.

Luxe oil keratin treatment

Regeneer de keratine van je haar intensief met de weelderige olie ingredienten en geuren van onze luxe oil collection. Deze intensieve toepassingen helpen de vezels van elke haar afzonderlijk te beschermen en  geven een luxueus, glad gevoel zonder het haar te verzwaren.

Chroma Elixer

Voor kleurhelderheid en keratinebescherming. Geavanceerde formule met UV filter voor verbeterde kleurhelderheid  en schitterende glans. Sluit de haarvezel in en geeft langdurig glans en voeding. Dit Product beschermt samen met onze Sun producten tegen de schadelijke effecten van de zon en UV stralen.

SP men color

Gradual tone, Kleuractiverende mousse. Geeft zwart/ bruin haar stap voor stap de natuurlijke haarleur terug. werkt op haar dat tot 70% grijs is.

Nioxin

Night Density rescue

Nioxin s eerste en exclusieve plan om een volledige DAY en Night behandeling voor dunner wordend haar te introduceren. Het is geinspireerd op huidverzorging en maakt gebruik van het nachtelijke regeneratie proces van het lichaam. Nioxin biedt een hoofdhuidbehandeling voor de nacht.

Nioxin Derma renew therapy

Een microdermabrasie behandeling voor de hoofdhuid. Verwijdert dode huidcellen en overmatig talg wat de vernieuwing van de hoofdhuid versnelt. Zo ontstaat de perfecte basis voor dikker, voller uitziend haar en de verdere behandeling van Nioxin.

Olaplex

No.3 Hair Perfector

Dit is de ultieme thuisbehandeling om beschadigd haar te herstellen. Het product mag een keer per week gebruikt worden en zal er voor zorgen dat het haar wordt hersteld en versterkt. Daarnaast zal het ervoor zorgen dat de zachtheid ,glans en structuur van het haar tussen salonbehandelingen behouden blijft.

 • "Ik krijg altijd zoveel complimenten van mensen om me heen dat ze mijn haar zo mooi gekleurd vinden!"

  Sacha Dijkstra
 • "Bij Hair 4 You wordt de tijd voor je genomen, naar je geluisterd, goed naar je gekeken en advies gegeven."

  Froukje Kooistra
 • NIEUW!

  NIEUW!

  Nu ook verkrijgbaar: Olaplex nr 4 en 5 shampoo en conditioner!!

  Lees meer
 • Wella, Bronde luxe colour

  Wella, Bronde luxe colour

  Een kleurservice die glamour toevoegt aan natuurlijk, diepte geeft aan blond en iedere kleur oplicht - waardoor Bronde een mooi gecre&eum...

  Lees meer
Meer nieuws