Couture Color

Couture Color is de meest exclusieve haarbeauty ervaring in de salon. Elke service staat in het teken van voortreffelijke, gepersonaliseerde kleur. Op maat gemaakte looks, even uniek als jijzelf, dankzij gebruik van de meest superieure producten die het resultaat geven dat jij wil.

Illumina Color

Transparante, natuurlijk uitziende kleuren voor een schitterende glans die van binnen uit straalt!  Wil jij 100% grijsdekking met een natuurlijk resultaat? Wil je zachte subtiele kleurresultaten? Dan is Illumina Color jouw kleur!

Color.id

Zachte kleuren die prachtig in elkaar over lopen en perfect aansluiten bij jouw identiteit. Creatieve kleurbehandeling zonder folies! 98% van de Color ID klanten willen niks anders meer.

Blondor Freelights

Wil jij ook dat het lijkt alsof je haar is opgelicht door zon, water en zee? Hou jij van een natuurlijk eindresultaat? Dan moet je Freelights proberen!

Magma by Blondor

Unieke service die je haar oplicht en meteen de gewenste kleur geeft. Van blond nuances tot fel rood met langdurig behoud van kleur.

 

Terug naar Wella

 • "Ik krijg altijd zoveel complimenten van mensen om me heen dat ze mijn haar zo mooi gekleurd vinden!"

  Sacha Dijkstra
 • "Bij Hair 4 You wordt de tijd voor je genomen, naar je geluisterd, goed naar je gekeken en advies gegeven."

  Froukje Kooistra
 • NIEUW!

  NIEUW!

  Nu ook verkrijgbaar: Olaplex nr 4 en 5 shampoo en conditioner!!

  Lees meer
 • Wella, Bronde luxe colour

  Wella, Bronde luxe colour

  Een kleurservice die glamour toevoegt aan natuurlijk, diepte geeft aan blond en iedere kleur oplicht - waardoor Bronde een mooi gecre&eum...

  Lees meer
Meer nieuws